Skip to the main content

  • Bijeenkomst

    Leverancierstafel 5 november 15.00 – 16.30 uur

    Op dinsdag 5 november van 15.00 tot 16.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor de eerste leverancierstafel van het programma Met Spoed Beschikbaar, sinds de herstart in september jongstleden, nu onder de werknaam Met Spoed Beschikbaar 2.0.

    Tijdens deze onlinebijeenkomst willen we samen met u werken aan de succesvolle ondersteuning van zorgaanbieders in de acute zorg. In het vorige programma, dat liep tot 1 juli 2023, hebben we mooie resultaten behaald, maar ook belangrijke leerpunten verzameld. In Met Spoed Beschikbaar 2.0 besteden we aandacht aan deze leerpunten en verwerken we ze in onze aanpak en de samenwerkingen waarmee we aan de slag gaan.

    De agenda van het overleg ziet er als volgt uit:

    • Introductie
    • Programmastrategie en prioritering Met Spoed Beschikbaar 2.0
    • Verwachtingen en ondersteuning van leveranciers
    • Gesprek over randvoorwaarden en knelpunten vanuit de leveranciers
    • Vervolgafspraken

    Uw rol en bijdrage als leverancier zijn van groot belang. Uw aanwezigheid en input worden dan ook zeer gewaardeerd.

    Aanmelden
    Via deze LINK kunt u aangeven of u aanwezig bent of verhinderd. Als u zich aanmeldt, vragen we u vriendelijk de bijeenkomst alvast in uw agenda te zetten. Uiterlijk de dag voor de bijeenkomst ontvangt u een MS Teams-link naar de online sessie.

    Denkt u dat deze bijeenkomst ook interessant is voor collega’s? Aarzel dan niet om deze uitnodiging door te sturen zodat ook zij zich kunnen aanmelden. Vragen of opmerkingen kunt u richten aan metspoedbeschikbaar@ictu.nl.

    Bij voorbaat dank voor uw aanwezigheid. We zien u graag op dinsdag 5 november om 15.00 uur!

    Bekijk andere events

    Agenda

    Bijeenkomst

    HAP-dag VZVZ 7 november 13.00 – 17.00 uur

    Op 7 november 2024 van 13:00 tot 17:00 bij Van der Valk Vianen organiseert VZVZ een inspirerende en informatieve bijeenkomst met workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste relevante ontwikkelingen rond medische gegevensuitwisseling voor huisartsenposten. Ook het programma Met spoed beschikbaar staat op de agenda.

    Lees meer

    Ga ook aan de slag met digitale gegevensuitwisseling!