Webinar vernieuwde ambulanceberichten in de praktijk

Op dinsdag 4 april van 16.00-17.00 uur organiseert het landelijke programma Met spoed beschikbaar het webinar ‘Vernieuwde ambulanceberichten in de praktijk’ met onder meer ervaringsdeskundige zorgverleners van het Ikazia Ziekenhuis en de RAV’s Flevoland en Gooi en Vechtstreek.

Lees meer

Webinar Feedbackbericht

Tijdens de bijeenkomst over het feedbackbericht van de spoedeisende hulp (SEH) naar de ambulance (RAV) op 20 april, worden de resultaten en ervaringen van koplopers gedeeld. Waar liepen zij tegenaan? Hoe losten zij dat op? Welke aanpassingen zijn er in het werkproces gemaakt? 

Lees meer

Netwerktafel op 10 mei

Op 10 mei vindt er een nieuwe netwerktafel plaats. De netwerktafel is bedoeld voor zorgaanbieders of regio-organisaties die de uitwisseling al in gebruik genomen hebben of concrete stappen hebben gezet om aan de slag te gaan met de implementatie. Wilt u erbij zijn? Laat het ons weten!

Lees meer

Symposium Met spoed beschikbaar.

We organiseren een symposium in de middag van 4 juli 2023 in Utrecht. Op het symposium krijgt u de laatste stand van zaken van de implementatie te horen en geven we veel tips en praktijkverhalen over hoe de implementatie aanpakt kan worden. Tevens laten we zien waar u naartoe kunt met welke vraag na afloop van het programma. Save the date alvast in uw agenda!

Lees meer