Dutch Emergency Medicine Conference

Van 1 t/m 3 juni 2022 vindt in Egmond aan Zee het Dutch Emergency Medicine Conference van de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA) plaats.

Lees meer

Acute Zorg Congres (EMS)

Op 23 september 2022 vindt het jaarlijkse Acute Zorg Congres plaats van Emergency Medical School (EMS) in de Brabanthallen in Den Bosch

Lees meer

Vakbeurs Zorg & ICT 2022

Kom dan tijdens de vakbeurs Zorg & ICT op woensdag 15 juni om 13.00 uur naar de Nictiz stand (01.C036, hal 1). Danique Buwalda en Jan van Putten van het landelijke programma Met spoed beschikbaar staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en u wat te vertellen over digitale gegevensuitwisseling in de acute zorgketen. We zien u graag de 15e!

Lees meer

Vakbeurs Zorg & ICT

De digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk. Hoe kunnen we met elkaar samen werken en de transformatie borgen? Laat u inspireren tijdens vakbeurs Zorg &ICT die op 14, 15 en 16 juni 2022 als onderdeel van Dutch Health Week plaatsvindt in Jaarbeurs, Utrecht.

Lees meer

NTS Triage Congres 2022

Tijdens het NTS Triage Congres op donderdag 14 april a.s. verzorgen Cees Goossens en Gert Koelewijn namens Met spoed beschikbaar een workshop over de digitale overdracht van triagegegevens in de acute zorgketen. Met onder meer laatste ontwikkelingen en ervaringen en tips uit de praktijk.

Lees meer

Zorgvisie Acute Zorg Congres

Op 7 april vindt het Zorgvisie Acute Zorg Congres plaats, waar Met spoed beschikbaar om 13.45 uur een kennissessie verzorgt.

Lees meer

NVSHA Congres: Dutch North Sea Emergency Medicine Conference

Op 14 en 15 oktober 2021 vindt het NVSHA Congres ‘Dutch North Sea Emergency Medicine Conference plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Namens Met spoed beschikbaar presenteert Diane de Snoo, SEH-arts in het Erasmus MC over de uitkomsten van de koploperprojecten die dan zijn afgerond, om de digitale informatie-overdracht van ambulance naar SEH te verbeteren.

Lees meer

Acute Zorg Congres

Het Spoedeisende Hulp congres voor artsen, verpleegkundigen, medische hulpverleners, toekomstige medische professionals en ketenpartners in zowel de klinische als preklinische sector. Met spoed beschikbaar verzorgt een presentatie waarbij zorgverleners aan het woord komen die met digitale gegevensuitwisseling bezig zijn.

Lees meer