Skip to the main content

 • Koploperprojecten voor Huisartspraktijken

  Wij zoeken koplopers voor de volgende uitwisselingen:

   

  • Het opvragen van de Professionale Samenvatting (PS) van de Huisarts op de Ambulance, waardoor ambulancezorgprofessionals beschikken over relevante medische informatie over de patiënt.

  We zoeken coalities van huisartspraktijken en Regionale Ambulancevoorzieningen en hun leveranciers om als koplopers deze uitwisseling te realiseren.

   

  • Het opvragen van de Professionale Samenvatting (PS) van de Huisarts op de SEH, waardoor SEH-artsen en -verpleegkundigen beschikken over relevante medische informatie over de patiënt.

  Momenteel loopt er een koploperproject bij huisartsencoöperatie Slochterkring en de SEH’s van het Martini Ziekenhuis en Ommelander Ziekenhuis Groningen met leveranciers Promedico VDF en ihomer. We zoeken coalities van huisartspraktijken en ziekenhuizen met een afdeling SEH met andere leveranciers om als koplopers deze uitwisseling te realiseren.

   

  • Rapportage van de SEH naar de huisarts, waardoor de huisarts direct op de hoogte is van het uitgevoerde onderzoek, de gestelde diagnose, de behandeling en de te nemen vervolgstappen.

  We zoeken coalities van huisartspraktijken en ziekenhuizen met een SEH en hun leveranciers om als koplopers deze uitwisseling te realiseren.

   

  • Rapportage van de Ambulance naar de huisarts, waardoor de huisarts direct op de hoogte is van het uitgevoerde onderzoek, de gestelde diagnose, de behandeling en de te nemen vervolgstappen.

  We zoeken coalities van huisartspraktijken en Regionale Ambulancevoorzieningen en hun leveranciers om als koplopers deze uitwisseling te realiseren.

   

   

  Meer informatie of aan de slag?

  Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Dank voor uw interesse!

  Contactformulier

  Ga ook aan de slag met digitale gegevensuitwisseling!