Posters ambulance – SEH

Snellere overdracht naar de spoedeisende hulp? Verstuur de digitale vooraankondiging! Om medewerkers van de ambulance hierover te informeren, zijn diverse posters ontwikkeld die door alle RAV’s & SEHs ingezet kunnen worden.

Bekijk alle posters

Patient journey Bennie

Deze patient journey beschrijft het verhaal van Bennie Hay en hoe hij door verschillende disciplines binnen het acute zorgtraject geholpen en verwezen wordt. Het verhaal geeft inzicht in de gegevens die tijdens zijn acute zorgtraject van belang zijn om over te dragen, zodat Bennie zo snel mogelijk de juiste zorg krijgt en dubbele uitvraag voorkomen wordt.

Bekijk Bennie's patient journey

Patient journey Gina

Deze patient journey beschrijft het verhaal van Gina Claes en hoe ze door verschillende disciplines binnen het acute zorgtraject geholpen en verwezen wordt. Het verhaal geeft inzicht in de gegevens die tijdens haar acute zorgtraject van belang zijn om over te dragen, zodat Gina zo snel mogelijk de juiste zorg kan krijgen en dubbele uitvraag voorkomen wordt.

Bekijk Gina's patient journey

Communicatie tips (intern & extern)

Goede ketencommunicatie is belangrijk, voor zowel interne als externe doelgroepen.
Hoe je medewerkers kunt informeren en betrekken bij de impact en de afstemming met betrokken ketenpartners als leveranciers wordt in dit document toegelicht.

Download de tips