Skip to the main content
Bijeenkomst

VZVZ HAP-overleg

Op 1 februari 2022 organiseert VZVZ het periodieke HAP-overleg voor directeuren van huisartsenposten, waarnemend huisartsen en andere betrokkenen op de HAP. Ook Met spoed beschikbaar staat op de agenda. Tijdens dit overleg geeft Irma Jongeneel van Met spoed beschikbaar een korte update over de laatste stand van zaken van digitale gegevensuitwisseling voor de HAP. Daarnaast vertelt Mark van Lier, directeur HAP Westland, over het koploperproject waar HAP Westland momenteel aan werkt samen met de Meldkamer Haaglanden.

Meer info vindt u hier!

 

Bekijk andere events

Agenda

Bijeenkomst

Online spreekuur digitale gegevensuitwisseling acute zorg

Heeft u vragen over digitale gegevensuitwisseling in de acute zorg? Wilt u weten hoe u hiermee zelf aan de slag kunt? Bent u benieuwd naar wat het programma Met spoed beschikbaar doet? Of wat de koploperprojecten inhouden? Voor deze en al uw andere vragen kunt u terecht op ons nieuwe spreekuur. Tijdens dit spreekuur krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen of om gewoon mee te luisteren. U bent van harte welkom!

Lees meer

Bijeenkomst

ChipSoft webinar voor zorgaanbieders (HiX-klanten)

Op 27 januari tussen 10.00 en 11.00 uur organiseert ChipSoft een webinar voor HiX-klanten over relevante ontwikkelingen en de uitrol van diverse projecten rondom de acute zorgverwijzing. Inclusief een demo over de functionaliteit.

Lees meer

Congres

NedHIS Congres

Tijdens dit congres duiken we dieper in op digitale informatieoverdracht rond de Huisartsenpraktijk. Welke ontwikkelingen en activiteiten vinden plaats. We laten zien dat dit uw werk ondersteunt in plaats van dat het u méér werk oplevert. En dat dit ten goede komt aan uw samenwerking met ketenpartners en de behoeftes van uw patiënt.

Lees meer

Volg ons