Skip to the main content

Symposium Met spoed beschikbaar.

In het kader van de afronding van het programma organiseert Met spoed beschikbaar een afsluitend symposium in de middag van dinsdag 4 juli 2023 in Utrecht.

Op het symposium krijgt u de laatste stand van zaken van de implementatie te horen, geven we tips en delen we praktijkverhalen over hoe de implementatie van de richtlijn acute zorg kan worden aangepakt. Ook is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over verdere kansen en uitdagingen rondom gegevensuitwisseling in de acute zorg. Op het symposium lichten we ook toe bij welke partij u vanaf dat moment terecht kunt voor ondersteuning bij de implementatie van de richtlijn acute zorg.

Het symposium wordt speciaal georganiseerd voor zorgprofessionals, ICT-leveranciers en alle anderen die geïnteresseerd of actief zijn in gegevensuitwisseling in de acute zorg.

Meld u kosteloos aan door op onderstaande afbeelding te klikken!

Meld u hier aan voor het symposium!

Bekijk andere events

Agenda

Netwerktafel op 16 maart

Op 16 maart vindt er een nieuwe netwerktafel plaats. De netwerktafel is bedoeld voor zorgaanbieders of regio-organisaties die de uitwisseling al in gebruik genomen hebben of concrete stappen hebben gezet om aan de slag te gaan met de implementatie. Wilt u erbij zijn? Laat het ons weten! 

Lees meer

Webinar vernieuwde ambulanceberichten in de praktijk

Op dinsdag 4 april van 16.00-17.00 uur organiseert het landelijke programma Met spoed beschikbaar het webinar ‘Vernieuwde ambulanceberichten in de praktijk’ met onder meer ervaringsdeskundige zorgverleners van het Ikazia Ziekenhuis en de RAV’s Flevoland en Gooi en Vechtstreek.

Lees meer

Webinar Feedbackbericht

Tijdens de bijeenkomst over het feedbackbericht van de spoedeisende hulp (SEH) naar de ambulance (RAV) op 20 april, worden de resultaten en ervaringen van koplopers gedeeld. Waar liepen zij tegenaan? Hoe losten zij dat op? Welke aanpassingen zijn er in het werkproces gemaakt? 

Lees meer

Volg ons