Skip to the main content
Congres

NedHIS Congres

Beter geïnformeerd in de spoedzorgketen, zonder dat het u méér werk oplevert

Op 23 maart vindt het NedHIS congres plaats voor huisartsen en praktijkondersteuners. Met spoed beschikbaar verzorgt een sessie tijdens het congres.

Hoe kan digitale informatieoverdracht uw werk rondom acute zorg ondersteunen? In de zorg voor uw patiënten met een acute zorgvraag is het voor ambulanceverpleegkundigen en SEH-artsen belangrijk om een samenvatting van de voorgeschiedenis te krijgen. Tegelijkertijd wilt u ook zelf goed op de hoogte zijn van wat er met uw patiënt is gebeurd in de spoedzorgverlening. Hiervoor is onder meer een snelle rapportage van de Spoedeisende hulp naar de huisarts belangrijk. We nemen u tijdens deze presentatie graag mee in de activiteiten die er rond de huisartsenpraktijk in relatie tot de acute zorgketen plaatsvinden. We laten zien dat dit uw werk ondersteunt in plaats van dat het u méér werk oplevert. En dat dit ten goede komt aan uw samenwerking met ketenpartners en de behoeftes van uw patiënt. We ontmoeten u graag!

Meer informatie en inschrijven

 

Bekijk andere events

Agenda

Bijeenkomst

Online spreekuur digitale gegevensuitwisseling acute zorg

Heeft u vragen over digitale gegevensuitwisseling in de acute zorg? Wilt u weten hoe u hiermee zelf aan de slag kunt? Bent u benieuwd naar wat het programma Met spoed beschikbaar doet? Of wat de koploperprojecten inhouden? Voor deze en al uw andere vragen kunt u terecht op ons nieuwe spreekuur. Tijdens dit spreekuur krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen of om gewoon mee te luisteren. U bent van harte welkom!

Lees meer

Bijeenkomst

ChipSoft webinar voor zorgaanbieders (HiX-klanten)

Op 27 januari tussen 10.00 en 11.00 uur organiseert ChipSoft een webinar voor HiX-klanten over relevante ontwikkelingen en de uitrol van diverse projecten rondom de acute zorgverwijzing. Inclusief een demo over de functionaliteit.

Lees meer

Bijeenkomst

VZVZ HAP-overleg

Op 1 februari 2022 organiseert VZVZ van 13.00 uur tot 15.00 uur het periodieke HAP-overleg voor directeuren van huisartsenposten, waarnemend huisartsen en andere betrokkenen op de HAP. Met spoed beschikbaar op de agenda met een mooi verhaal uit de praktijk en de laatste stand van zaken rond berichtuitwisselingen voor de HAP.

Lees meer

Volg ons