Skip to the main content
Bijeenkomst

ChipSoft webinar voor zorgaanbieders (HiX-klanten)

Op 27 januari tussen 10.00 en 11.00 uur organiseert ChipSoft een webinar voor HiX-klanten.

Maurits Visser en Marco Steensma van ChipSoft praten u bij over relevante ontwikkelingen en de uitrol van diverse projecten rondom de acute zorgverwijzing. Ook geven zij een demo van de functionaliteit.

Namens de koplopertrajecten van Met spoed beschikbaar delen Hien van Leeuwen (Internist Acute Geneeskunde bij Maasstad ziekenhuis & Medisch Manager bij Rotterdam-Rijnmond) en Aart Verwest (Adviseur Functioneel Beheer bij Erasmus MC) hun ervaringen tijdens implementatie. Ook vertellen zij wat het hen en de patiënt heeft opgeleverd en geven zij u diverse praktische tips & tricks voor succesvol gebruik. Bovendien heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden vindt u hier

 

 

Bekijk andere events

Agenda

Bijeenkomst

Online spreekuur digitale gegevensuitwisseling acute zorg

Heeft u vragen over digitale gegevensuitwisseling in de acute zorg? Wilt u weten hoe u hiermee zelf aan de slag kunt? Bent u benieuwd naar wat het programma Met spoed beschikbaar doet? Of wat de koploperprojecten inhouden? Voor deze en al uw andere vragen kunt u terecht op ons nieuwe spreekuur. Tijdens dit spreekuur krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen of om gewoon mee te luisteren. U bent van harte welkom!

Lees meer

Congres

NedHIS Congres

Tijdens dit congres duiken we dieper in op digitale informatieoverdracht rond de Huisartsenpraktijk. Welke ontwikkelingen en activiteiten vinden plaats. We laten zien dat dit uw werk ondersteunt in plaats van dat het u méér werk oplevert. En dat dit ten goede komt aan uw samenwerking met ketenpartners en de behoeftes van uw patiënt.

Lees meer

Volg ons